Advisa

Tyck till om långivaren:
Laddar ... Laddar ...
Skriv kommentar
Information om långivare:
Belopp: 10 000 - 400 000
Individuell
Löptid: 1 - 12 år
Åldersgräns: 18 år
E-post: kundtjanst@advisa.se
Telefon: 0770 - 17 50 50

Advisa är inte en långivare utan de förmedlar istället lån från olika banker och långivare som de samarbetar med. De är alltså vad som vanligen kallas för en låneförmedlare. De lån som förmedlas via Advisa är privatlån och lånebelopp är från 20 000 kr och upp till 400 000 kr.

De säger även att de har billån men det är egentligen samma lån det också. Du kan låna samma belopp och med samma löptid och det är nog inte heller så att du kan använda bilen som säkerhet, så det blir ett privatlån.

Hos Advisa kan du ta ett lån för att samla dina gamla dyra lån eller ifall du bara behöver pengar till något, vad det nu kan vara. Du får ett lån utan säkerhet och kan då använda pengarna till precis vad som helst utan krav. Du kan få hjälp av Advisa att förbättra din ekonomi och spara pengar varje månad.

Att låna via en låneförmedlare

När man tar ett lån via låneförmedlare så hjälper de dig helt enkelt att hitta ett bra lån hos en av de långivare som de samarbetar med och du blir sedan kund hos den långivaren. Advisa har et tiotal olika banker och långivare bakom sig och när du skickar in din ansökan så når den till alla dessa.

Alla långivare vars krav du uppfyller skickar då en offert till dig med sin bästa ränta och villkor etc och du kan titta på alla erbjudanden och välja det du gillar bäst. Det krävs bara en enda kreditupplysning trots att alla långivare kollar på din ekonomi, vilket försvarar din kreditvärdighet.

Fördelarna med låneförmedlare är att det är enkelt och smidigt att ansöka till flera olika långivare samtidigt och att du för en överskådlig jämförelse av erbjudanden där du kan välja det billigaste och bästa lånet. Du kan dessutom få lite hjälp av Advisa om du inte är säker på vad du ska välja.

Räntor och villkor för ett privatlån hos Advisa

Här kan du se ränta, avgifter och andra villkor för ett privatlån från den här långivaren. Den effektiva räntan är ett bra mått när man jämför olika privatlån då den räknar in både ränta och andra avgifter och omvandlar detta till en procentsats.

Privatlån

Uppläggningsavgift: ?
Ränta: 2.95 - 29.04 %
Effektiv ränta: ?
Åldersgräns: 18 år
Minsta årsinkomst: 120000 kr
Lånets löptid: 1 - 15 år
Möjligt lånebelopp: 5000 - 600000 kr

Processen hos Advisa

När du ansöker om lån väljer du lånebelopp och löptid etc och skriver än in dina personuppgifter. Du blir uppringd av en rådgivare som diskuterar igenom lånet med dig så att din ansökan blir optimal och att du eventuellt kan spara så mycket som möjligt.

Ansökan skickas till alla långivare samtidigt som då gör en kreditupplysning (delad kreditupplysning) och ser vad de kan erbjuda dig. Du får erbjudanden från olika långivare, vilket vanligen går väldigt snabbt. Du kan i de flesta fall se svaren inom 24 timmar. Du kan sedan välja ut det du föredrar.

Slutligen blir du återigen uppringd av en lånerådgivare som går igenom alternativen innan du väljer, så att du tänker rätt och får ett bra och prisvärt lån. Sedan får du hem det alternativ du vill ha och kan skriva på lånehandlingarna och sedan får du ditt lån utbetalt.

Lånevillkor hos Advisa

Lånebeloppet för privatlån ligger mellan 20 000 kr och 400 000 kr och med en löptid upp till 12 år. Eftersom det finns flera olika banker och långivare bakom Advisa så kan deras villkor och belopp etc vara olika. Det innebär att du kanske inte kan låna alla belopp från alla och ibland har vissa långivare tuffare krav som du kanske inte uppfyller.

När du fyller i dina uppgifter och det görs en kreditprövning så kan alla långivare se ifall du uppfyller just deras krav och det är sedan de långivare som hamnar inom ramen för dina förutsättningar som skickar offerter för lån till dig.

Grundkraven hos Advisa är att du är minst 18 år och att du har en årsinkomst på 120 000 kr eller mer. Det är en fördel om du har högre årsinkomst då du i sådana fall kan låna högre belopp etc. Du kan inte ha några betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden.

En kreditprövning görs för att se hur din ekonomi ser ut och efter denna bedömer man sedan ifall du har en godkänd kreditvärdighet och ifall du kan få låna. Med en god ekonomi ska du ha bra chanser att få ett lån.

Ifall du känner att du inte har de bästa chanserna utifrån din ekonomi eller om du vill kunna låna högre belopp eller få lägre ränta kan du ansöka tillsammans med en medsökande. En sådan gör det lite enklare att få bra villkor och att bli godkänd att låna.

  • Måste vara minst 18 år gammal.
  • Lägsta inkomstkravet ligger på 10 000 kr per månad.
  • Får inte ha några betalningsanmärkningar eller skuldsaldo hos Kronofogden.
  • Måste vara folkbokförd i Sverige.

Om bolaget

Advisa är ett ganska nytt företag som sysslar med låneförmedling. De är baserade i Stockholm och deras idé är att hjälpa privatpersoner till bättre privatekonomi genom att erbjuda förmedling av lån där kunderna kan få bästa möjliga lånevillkor helt enkelt genom att långivarna konkurrerar med varandra.

Advisa

Hos Advisa hittar du följande typer av lån. Klicka på respektive belåningsform för att hitta fler långivare som erbjuder denna typ av lån: banklån, blancolån, direktlån, internetlån, konsumtionslån, kreditförmedlare, lån utan säkerhet, låneförmedlare, lånejämförelse, personlån, privatlån, samlingslån,

Dessa lånebelopp kan låna från Advisa. Vill du hitta andra banker och kreditinsitut som där du kan låna likvärdiga summor pengar, väljer du detta belopp: , , , , , , , , , ,

Kommentera

*


Sök lån och jämför svenska långivare


OBS! Du kan söka på antingen typ av lån, lånebelopp eller både låntyp och belopp om du vill det.
Erbjudande

Låna upp till 4000kr gratis

Just nu får du ett gratis lån hos Vivus. Sommaren är här och det kan mycket väl behövas lite extra tillskott i kassan. Ta chansen och prova på Vivus lånetjänst på internet och du får låna 4000 kr gratis! Ko...

Låna gratis direkt med mobilen

SMS Kredit erbjuder just nu dig som ny kund, att låna 1000 kr gratis. Dessutom har man anpassat sida så att den är lätt att komma åt från mobilen. Kolla in detta erbjudande!

Vill du lägga om dina lån?

Med Freedom Finance kan du enkelt lösa kredit och ansöka om nya lån genom att ringa med Låns.nu exklusiva direktnummer: 0431-45 74 44. När du ringer upp kommer du i kontakt med en personlig handläggare som hjälp...
Nyheter
Ett kontantlöst samhälle i närheten?
Vi vänder oss mer och mer mot ett kontantlöst samhälle. Men är denna riktning mot en kontantlös värld verkligen något vi vill ha? Kommer det att vara av allmänt intresse runt om i världen? Kontanter ses ofta s...

Räntan fortfarande kvar på samma nivå
Efter väldigt lång tid med minusränta och en räntenivå som låg fast på -0,50 procent höjde till slut Riksbanken räntan i december förra året. Då hade de en prognos som sa att de skulle höja den långsamt f...

Lånmarknadens förändringar senaste åren
Det är spännande tider på lånmarknaden. Förr i tiden hände inte speciellt mycket på lånmarknaden då det endast fanns ett fåtal stora banker och de var ganska fixerade i sina affärsidéer och produkter. Du ku...

Ekonomitips
Sommarstäda istället för att låna
Med jämna mellanrum behöver man rensa ur sitt hem och hitta saker som man kan göra sig av med. Det finns ofta många saker som bara blir liggande oanvända och som aldrig mer kommer användas, men som man av något ...

Bra tips när du letar och jämför banklån
Lån är en del av vardagsekonomin och något som man ibland behöver. Vissa lån är mer nödvändiga och andra helt klart mer onödiga men oavsett så vill vi givetvis försöka hitta så bra och billiga lån som mö...

Håll kostnaderna nere med rabatter
Din privatekonomi styr väldigt mycket i ditt liv. En bra ekonomi och bra marginaler i ekonomin gör mycket, på många olika sätt. Var och hur fint du bor, vilken bil du kör, vilka tjänster du har råd med, vilka n...

Sök lån och långivare